Hakkımızda

2013 yılında Bakırköy İncirli Caddesi' nde kurulan KNS ON Medya, kuruluşundan itibaren açık hava reklamcılığı üzerine faaliyet göstermiş olup, hareket alanını ülkemizin her bölgesine genişletmiştir. Doğrudan müşterilerle ve medya ajansı iş ortaklarıyla birlikte çalışmaktadır.

ON Medya Reklam, Türkiye’nin her noktasında tüm ana ve ara arterleri dolaşan belediye otobüsleri, minibüsler ve taksilerde reklam giydirmesi yaparak markanızın her bölgede reklam görünürlüğünü arttırıp yüzbinlerce kişiye çok rahat ulaşmasını sağlıyor.

 

Misyon – Vizyon

Biz sıkı çalışma ve müşteri hizmetleri kültürü ile özleşmiş bir tedarikçi Açıkhava reklam ajansıyız.

Müşterilerimizin beklentilerinin üstünde ve ötesinde başarılı bir şekilde sürekli kampanyalar yaparak müşteri tabanımızı büyütmek gayreti ve çabası içerisindeyiz.

 

Araç giydirme - Araç üzeri reklamcılık nedir?

Araç giydirme reklamları sürekli hareketli olduğu için markanız gerek yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda gerekse, araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda iyi bir marka bilinirliği yaratmaktadır.

Araç üzeri reklamcılık reklam mesajlarını yeni bir anlayışla pek çok araçla şehirlerin bir ucundan bir ucuna taşıyan Outdor-Açık hava reklamcılığının en dinamik parçasıdır. Yaşanılan çevreyi değiştirip güzelleştiren araç üzeri reklam, mesajını iletme görevini başarıyla yaparken, hayata yeni bir renk ve canlılık katmaktadır. Araştırmalara göre insanlar, araç üzeri reklamlardan %92 oranında etkileniyor. Bu tür reklamı beğeniyor ve reklamı yapılan ürünlerin tüketimi için harekete geçiyorlar.

Araç üzeri reklamlar çok yüksek bir görünürlüğe sahiptirler. Araç üzeri reklamcılıkta; hem hedef kitle hem de mecra hareket halinde olduğu için, mesajı ulaştırmak istenen insan sayısında geometrik bir artış söz konusudur. Hareket halinde olan bu reklamlar sürekli göz önünde bulunurlar.

Araç üzeri reklamlar, firmanın kendi kurumsal kimliğinin ya da ürünün tanıtıldığı en ekonomik iletişim yollarından birisidir. Araçların hedef kitlelerinin bulunduğu ortamlarda hareket halinde olmasından dolayı, erişimi en yüksek reklam mecrasıdır.

Araç - üzeri reklamcılığı etkisi doğrudan doğruyadır. Kimse işe, eve, alışverişe, okula, gezmeye ya da herhangi bir yere gitmek için sokağa çıktığında araç üzeri reklamlardan kaçamaz. Araç üzeri reklamlarda açık seçik göze çarpan, herkesi etkileyen bir anlatım dili vardır.